/ دکتر سعید میرزایی / مقالات / عادت کردن به دندان مصنوعی
۴ دقیقه

3.4 / 5. 11

عادت کردن به دندان مصنوعی

عادت کردن به دندان مصنوعی

آنچه می خوانید...

عادت کردن به دندان مصنوعی و استفاده از آن نیاز به زمان دارد، در روزهای ابتدایی که دندان مصنوعی را قرار می دهید استفاده و غذا خوردن با آن اصلا آسان نیست و حتی شاید باعث درد گرفتن لثه های شما شود، اما با گذشت حدودا یک هفته استفاده از آن برایتان آسان خواهد شد، اما بازهم عادت کردن کامل شما به دندان های مصنوعی حدودا 2 ماه طول خواهد کشید؛ در ادامه راه هایی را که برای عادت کردن به دندان مصنوعی را برایتان شرح خواهیم داد.

روش های عادت کردن به دندان مصنوعی

روزهای ابتدایی عادت کردن به دندان مصنوعی

دندان مصنوعی جایگزین مناسب و مقرون به صرفه ای برای درست کردن و ترمیم دندا ها است، ممکن است در ابتدای استفاده از آن دچار مشکل شوید و غذا خوردن و صحبت کردن برای شما دشوار باشد، اما با گذشت چندین هفته به راحتی به آن عادت می کنید و مانند دندان های اصلی شما می شود. بهتر است دو روز اول دندان های مصنوعی را به صورت مداوم، حتی شب ها در دهان خود قرار دهید تا روند عادت کردن به آن برایتان سریع تر شود، البته بعد از دو روز باید حداقل 8 ساعت دندان مصنوعی را از دهان خارج کنید تا لثه ها بتوانند استراحت کنند.

همچنین مصرف غذاهای نرم در چند روز اول کمک می کند کمتر اذیت شوید، همچنین غذا را با دندان های دو طرف خود بجوید تا دندان ها به یک سمت کج نشوند، همچنین ممکن است در روز های اول بزاق زیادی در دهان شما ترشح شود که با گذشت مدتی و عادت کردن غدد بزاقی این مشکل نیز برطرف خواهد شد.

بیشتر بخوانید: بیماری لثه

در روزهای ابتدایی قرار گرفتن دندان مصنوعی بر روی لثه، ممکن است زخم هایی بر روی آن ایجاد شود که به مرور زمان و استفاده دائم و هر روزه از آن این مشکل نیز برطرف خواهد شد، خارج کردن دندان مصنوعی در شب ها به درست جریان پیدا کردن خون در لثه های شما کمک می کند و به زبان و بزاق این اجازه را می دهد که لثه های شما را ماساژ دهند.

عادت کردن به جویدن با دندان مصنوعی در روز های ابتدایی

برای جویدن راحت غذا با دندان مصنوعی در روز های ابتدایی لازم است کمی تمرین داشته باشید، به این ترتیب که در ابتدا غذاهای نرم را به تکه های کوچک تقسیم کنید و پس از آن با هر دو سوی دهانتان شروع به جویدن آرام غذا کنید پس از گذشت مدتی می توانید حجم تکه های غذا را بیشتر کرده و تمامی مواد غذایی را مانند قبل از استفاده از دندان مصنوعی مصرف کنید، در برخی از بیماران دو الی سه ماه زمان لازم است تا به کار با دندان مصنوعی برای صرف غذا عادت کنند .

عادت کردن تکلم با دندان مصنوعی

گاه در آغاز استفاده از دندان مصنوعی صحبت کردن و ادای برخی از حروف برایتان دشوار است به همین دلیل تا هنگام جا افتادن دندان مصنوعی در دهانتان توصیه می کنیم حروفی را که مشکل دارید با صدای بلند ادا کنید، تا به طور دقیق و درست به گوش مخاطب برسد.

ماساژ دادن لثه برای دندان مصنوعی

لازم است بعد از خارج کردن دندان مصنوعی در روز های ابتدایی استفاده، در شب حتما لثه های خود را با یک مسواک نرم ماساژ دهید تا جریان خون بهتر در لثه های شما جریان پیدا کند و باقی مانده میکروب ها را به طور کامل از روی لثه های شما پاک کند.

مطالب جالب: پوسیدگی دندان

از چسب دندان مصنوعی استفاده کنید

اگر استخوان های فک شما تحلیل رفته است، و دندان مصنوعی در دهان شما تکان خورده و لق می زند بهتر است از چسب دندان مصنوعی استفاده کنید، البته لازم است این چسب را هر چند ساعت یک بار از درون دندان مصنوعی پاک کرده و آن را تمیز کنید تا به مرور باعث صدمه دیدن دندان مصنوعی و لثه شما نشود.

خلاصه مطلب

عادت کردن به دندان مصنوعی، نیازمند حداقل 2 ماه زمان است، در روزهای ابتدایی حتی ممکن است در خوردن غذا و صحبت کردن نیز مشکل داشته باشید، اما با گذشت مدت کوتاه و انجام دادن تمرین های مناسب که دکتر متخصص به شما می گوید، دندان های مصنوعی کاملا برایتان عادی خواهند شد و مانند دندان های اصلی خودتان می شوند.

بهترین دکتر برای انجام کارهای زیبایی دهان و دندان، دکتر سعید میرزایی می باشد که می توانید برای دریافت مشاوره و قرار دادن دندان مصنوعی به ایشان مراجعه کنید.

دکتر سعید میرزایی

دکتر سعید میرزایی در دندانپزشکی صبا متخصص در پروتز های دندانی انجام خدمات دندانپزشکی زیبایی : اصلاح طرح لبخند ، ایمپلنت دندان ، لمینیت دندان ، پروتز دندان ثابت ، پروتز دندان متحرک ، ارتودنسی ، بلیچینگ دندان و ...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *