مزایای لامینیت بدون تراش یکی از مواردی است که افراد قبل از اقدام به لمینت دندان به دنبال آن هستند و می خواهند بدانند این روش ترمیمی دندان که پوششی ظریف و نازک دارد، دارای چه مزایایی می باشد. بر همین اساس بر آن شدیم مزایای لامینیت بدون تراش را به صورت کامل و جامع در این مطلب بگنجانیم، بنابراین تا انتها مقاله با ما همراه باشید.
با توجه به اینکه لامینیت بدون تراش می تواند آثار تخریبی ظاهر دندان را اصلاح نماید، دقت در انتخاب جنس و رنگ مناسب لمینت دندان باعث می شود که طرح لبخند شما زیبا تر و شکیل تر شود. از این رو دریافت مشاوره از بهترین دکتر متخصص دندانپزشک در تهران باعث می شود که شما انتخابی دقیق تر و نتیجه ای ایده آل تر داشته باشید.
مزایای لامینیت بدون تراش
مزایای لامینیت بدون تراش شامل موارد بسیاری است که در ادامه به آن می پردازیم:
1. به طور کلی لامینیت بدون تراشیدن را می توان گزینه بسیار مناسب و کاملی برای افرادی دانست که تمایلی به تراشیدن مینای دندان خود ندارند.
2. این نوع لامینیت به طور کامل به مینای دندان متصل و نصب می شود و مقاومت قابل توجهی دارد.
3. یکی از مزیت های مهم این نوع لامینیت حفظ سلامت دندان های زیرین و عدم پوسیدگی دندان است. بنابراین برای نصب آنها روی دندان نیازی به بیهوشی نیست.
4. لامینیت بدون برش روشی غیر تهاجمی و سریع محسوب می شود و بر اساس سلیقه بیمار و توصیه های متخصص جراحی طراحی و تولید می شود.
5. لازم به ذکر است که لامینیت بدون تراش مانند سایر لامینت های استاندارد از مقاومت و استحکام کافی برخوردار است. همچنین می تواند نقش موثری در بهبود ظاهر و شکل دندان ها داشته باشد.
6. فرآیند آماده سازی دندان های پایین برای تهیه و نصب لامینیت به کمترین زمان ممکن نیاز دارد.
7. اگر تمام توصیه های پزشک به درستی و به خوبی رعایت شود، این نوع لامینیت ماندگاری خود را تا ده سال حفظ می کند.
8. پیوند ایجاد شده بین مینای دندان و روکش استحکام کافی دارد.
9. طراحی لامینیت بدون تراش به گونه ای است که علاوه بر حفظ ظاهر دندان های بیمار، بیمار بتواند به راحتی و بدون ایجاد مشکل غذا بجود.
10. بیمار می تواند رنگ و طرح لبخند را با توجه به سلیقه خود و با مشورت متخصص انتخاب کند تا لامینیت دقیقا مطابق با سلیقه بیمار تهیه و انجام شود.
11. در این روش به دلیل تراش نخوردن مینای دندان، لامینیت به صورت کاملا طبیعی و بسیار زیبا دیده می شود. همچنین این روش همراه با ارتودنسی روی دندان های هر فردی قابل انجام است.
12. به دلیل تراش نخوردن مینای دندان; بیمار به غذاهای سرد و گرم حساس نمی شود زیرا احتمال آسیب به رشته های عصبی بسیار کاهش می یابد.
معایب لامینیت بدون برش
این روش معایبی نیز دارد. برخی از معایب اصلی این روش شامل موارد زیر است:
1. به طور کلی لامینیت های بدون برش در مقایسه با لامینیت های استاندارد بسیار نازک تر هستند. بنابراین در صورتی که میزان عیوب قابل مشاهده دندان های فرد زیاد باشد، لامینیت بدون تراش گزینه مناسبی برای استفاده محسوب نمی شوند.
2. اگر ضخامت لامینیت لنز تماسی افزایش یابد، نتیجه غیرطبیعی به نظر می رسد زیرا مینای دندان تراشیده نشده است. همچنین اگر دندان بیمار کاملاً کج شده باشد، دندانپزشک روش لامینیت بدون تراش را انتخاب نمی کند; زیرا در این صورت اتصال لامینیت به خوبی و درستی انجام نمی شود.
3. در مقایسه با لامینیت های استاندارد، این نوع لامینیت برای نصب صحیح نیاز به مهارت بالا و تخصص بیشتری دارد. به همین دلیل اگر می خواهید از لامینیت دندان بدون تراش استفاده کنید، به شما پیشنهاد می کنیم به یک متخصص مجرب و یک کلینیک معتبر مراجعه کنید تا نتیجه بسیار زیبا و مطلوبی را ببینید.
4. این روش باید در مقایسه با روکش استاندارد با دقت بیشتری انجام شود. زیرا اگر لامینیت در جای مناسب قرار نگیرد و پولیش نشود ظاهر دندان کاملا غیر طبیعی به نظر می رسد.
کلام آخر
در این مطلب به بررسی معایب و مزایای لامینیت بدون تراش پرداختیم. در صورتی که قصد دارید از این روش ترمیمی و زیبایی استفاده نمایید، حتما نزد یک پزشک متخصص دندانپزشک مراجعه نمایید و از تجربه و تخصص آن بهره ببرید تا به نتیجه دلخواه خود برسید. در ضمن مراقبت های بعد از لمینت را که پزشک توصیه می کند جدی بگیرید تا عمر لامینیت دندان های خود را افزایش دهید.